Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

VII Pujada a La Tossa de Montbui de Marxa Atlètica.

Com cada any, i ja en van 7, s’ha disputat la tradicional Pujada a La Tossa de Montbui de Marxa Atlètica, una cursa diferent a totes les altres degut a l’alt desnivell que separa la sortida i l’arribada. Puntualment a les 11 del matí, s’ha donat la sortida conjunta a totes les categories tant masculina com femenina des de Santa Margarida de Montbui. Una volta a un circuit urbà de poc menys d’un quilòmetre de llargada per tal d’encarar, ara si, la forta pujada que portaria als competidors fins al vell monestir del segle XI completant un recorregut total pròxim als 7km amb un desnivell del 8%.

En representació del CAL han participat 5 atletes; en noies la Montse Estrada i la Maria Ferrés i l’Oriol Roca, l’Oriol Soler i l’Ignasi Soler en homes.

El primer en arribar al cim ha estat el Junior Oriol Soler que, malgrat estar malalt, ha disputat pràcticament la meitat de la cursa amb el grup capdavanter fins que ha acabat punxant i s’ha trobat sol en terra de ningú. Ha creuat la meta 4t Absolut (1r Junior) aproximadament 37 minuts desprès de donar-se la sortida seguit de prop per un fort Oriol Roca que, amb una cursa més progressiva, s’ha col·locat en 5a posició Absoluta per primera vegada en la seva vida esportiva. El temps final de 38’40” (no oficial) li ha donat també la victòria en la categoria Juvenil.

Per darrera, l’Ignasi Soler s’ha sentit molt còmode fins que prop del quilòmetre 4 s’ha ressentit de l’adductor i s’ha vist obligat a minorar el ritme de cursa. Així, la Maria Ferrés, que havia sortit més lenta, ha acabat per superar al de Vilassar de Mar però pràcticament sobre la mateixa línia de meta aquest ha recuperat la 18ª posició Absoluta quedant la Maria 19ª amb un temps conjunt de 45’10” (no oficial). Ell, a més, també ha vençut en la categoria Promesa mentre que ella s’ha vist clarament superada per l’Ester Montaner (C.A Igualada) en la Juvenil Femenina.

Ja tancant el grup, ha finalitzat la Montse Estrada invertint un temps pròxim als 52 minuts.

A nivell Absolut, el vencedor ha estat el favorit, l'olímpic José Antonio González (Blanc i Blau) seguit del seu germà Francisco Javier González (C.A. Igualada) i el jove Ferran Collados (F.C. Barcelona). La sorpresa ha aparegut en categoria femenina quan, la medallista olímpica María Vasco (Blanc i Blau) s’ha vist superada per una forta Bea Pascual (Valencia Terra i Mar). L'andalusa del A.D. Marathon Ainhoa Pinedo completava el podi femení.

 

Fotografíes.

Oriol Soler
20/01/2008

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting