Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Els Germans Soler Campions de Catalunya en Marxa en Ruta. Maria Ferrés i Montse Estrada 3es.

El passat diumenge 27 de gener es va disputar al Prat de Llobregat el 76 Campionat de Catalunya de Marxa en Ruta coincidint amb el 33 Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.

La Maria Àngels va ser la primera en entrar a pista competint el na Categoria Veterana. malgrat el fort vent que bufava i les ferides que duia a les cames, l'atleta de Granollers va poder completar els 5km de recorregut en 30'23" tot situant-se en la 6a posició

La Maria Ferrés competia en la categoria Juvenil. Amb una estratègia de cursa més aviat progressiva, va veure com l’Ester Montaner (C.A. Igualada) i la Ainhoa Costas (ISS-L’Hospitalet) es posicionaven ràpidament al capdavant de la prova que ja no abandonaren fins finalitzar la cursa en un esprint in extremis en el qual els jutges van declarar guanyadora la marxadora de l’Igualada amb un temps de 57’21” i 57’21”1 respectivament.

Per darrera, la Maria es situava en 4a posició seguint a la Laura Franco (A.A. Catalunya), però a mesura que avançava la prova es sentí en millor forma que la Laura i acabà per superar-la. El temps final de la mataronina fou de 59’17” (marca personal) que l’acrediten com a 3a en l’autonòmic Català per primer cop en la seva carrera esportiva.

En categoria masculina l’Oriol Soler i l’Oriol Roca sortiren conjuntament amb la resta de marxadors durant un primer quilòmetre força lent, però al finalitzar la primera volta el Juvenil Imanol Martín (ISS-L’Hospitalet) va llençar la cursa imposant un ritme propi de competicions importants que sols l’Oriol Soler fou capaç de seguir durant una volta més quan l’Imanol cedí una mica i el de Vilassar de Mar aprofità per respondre amb un altre atac. 3 avisos en les dues voltes següents, però, van fer que l’Oriol es veiés obligat a alentir la marxa sota pena de desqualificació deixant via lliure al de l’Hospitalet. Malgrat tot, els dos mantingueren un ritme similar tot i que separats per prop de 100m que es veieren reduïts al final. Tant l’Imanol com l’Oriol es proclamaren Campions de Catalunya en les seves respectives categories al finalitzar en 48’23” i 48”50” respectivament.

L’Oriol Roca, per la seva banda, sortí buscant un lloc en la selecció catalana que el proper més de febrer competirà en el Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta a Castro Urdiales (Cantàbria). Així doncs, optà per una tàctica similar a la de la Maria; més progressiva i controlant els rivals. Va deixar que l’Imanol i l’Oriol Soler es distanciessin i que els principals rivals els seguissin amb l’esperança de superar-los més endavant. A la pràctica, però, quan va intentar acostar-se al Marc Cabrera (A.A. Catalunya) i l’Alejandro Aragoneses (ISS-L’Hospitalet) i superar-los no va ser capaç de deixar-los enrere i, castigat per l’esforç de recuperar la distància que els separava, va anar perdent novament metres. Al final el Marc va acabar segon amb un temps de 49’36” i l’Alejandro tercer (49’58”). L’Oriol va completar els 10km totals en 50’06” (marca personal) arribant en quarta posició.

 

En els 20km.m. prengué la sortida el marxador del CAL Ignasi Soler que afrontava així el seu segon 20 després del primer disputat a Mataró l’hivern passat. Amb un ritme constant va anar avançant quilòmetres mentre veia com altres atletes anaven caient víctimes de la distància o desqualificats. D’aquesta manera i en solitari va completar la distància total en 2h01’12” proclamant-se Campió de Catalunya Promesa tot i veure’s superat en el Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat per l’atleta Endor Rodríguez (Playas de Jandía; 1h42’06”) que participava fora de concurs (7e Absolut).

El Rafa García va ser desqualificat quan encara no havia complert la meitat de la prova.

 

En dones, la Montse Estrada també sortia amb un ritme propi amb propòsit de finalitzar de la millor manera possible. Completant els 20km en 2h11’43” va arribar en 4a posició Absoluta malgrat que la tercera classificada Ainhoa Pinedo (Marathon de Madrid; 1h43’20”) participava fora de concurs. Així doncs, la Montse es proclamà, al igual que la Maria, 3a de Catalunya just per darrera de la Bea Pascual (Valencia Terra i Mar; 1h31’20”) i la Maria Vasco (A.E. Blanc i Blau; 1h31’47”).

 

 

Amb els resultats obtinguts, l’Oriol Soler es classificà automàticament a la Selecció Catalana mentre que la Maria Ferrés i l’Oriol Roca, malgrat tenir poques possibilitats, es mantenen a l’espera de la decisió del Seleccionador.

 

Resultats.

Fotografies.

Oriol Soler
28/01/2008

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting