Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Nou doblet Absolut pel C.A. Laietània.

Aquesta vegada en motiu del XVII Gran Premi de Marxa Ciutat de Badalona disputat el diumenge 2 de març on novament els “Uris” han pujat als dos graons més alts del podi en la categoria absoluta. Oriol Soler (primer) i Oriol Roca (segon), a més, han vençut en les corresponents categories (Júnior i Juvenil respectivament) de la mateixa manera que l’Ignasi Soler ha guanyat en categoria promesa i el Rafa García ha finalitzat subcampió Sènior.

 

La cursa s’ha vist marcada per la forta calor que des de primeres hores del matí afectava el circuit. La sortida es donava en ple migdia i la absència de participants ha estat novament remarcable. Així doncs, en la cursa absoluta masculina sols han pres la sortida 7 atletes, 4 dels quals eren del CAL. L’Oriol Soler ha ocupat ràpidament la primera posició acompanyat d’un fort Marc Cabrera (A.A. Catalunya) que no ha dubtat a situar-se per davant del de Vilassar de Mar passant el primer quilòmetre en 4’30”. A partir d’aquest moment l’atleta de la Agrupació ha preferit afluixar el ritme forçat també pels avisos que els jutges li ensenyaven. Poc desprès, però, ha estat rigorosament desqualificat quan marxava en solitari en segona posició Absoluta i primera Juvenil. L’Oriol ha seguit sol amb un ritme força lent afectat per la calor i sense possibilitats de veure perillar la victòria fins finalitzar 1r Absolut amb la pitjor marca de la temporada sobre 10km (49’52”).

Per darrera, l’Oriol Roca marxava en paral·lel amb el company d’equip del Marc, el Toni Jerez fins que aquest darrer ha començat a cedir terreny respecte al Laietanienc. Encara estava lluny, però, del Marc i pel ritme que portaven no semblava que les coses poguessin variar gaire. Finalment l’Oriol s’ha vist afavorit per la desqualificació del Agrupenc i ha aconseguit la victòria Juvenil i el subcampionat Absolut amb la també pitjor marca de la temporada sobre 10km (54’15”)

L’Ignasi Soler, en una cursa progressiva ha sortit en la darrera posició i ha anat avançant fins que, a meitat de cursa, ha superat al Rafa García que havia vist ja dues targetes en la primera volta i es limitava a caminar per tal de almenys finalitzar. Tots dos s’han anat controlant a una distància d’aproximadament 30m per acabar finalment amb l’Ignasi per davant de l’entrenador amb un respectiu registre de 57’37” i 57’56” que els feien pujar respectivament al graó més alt en la categoria Promesa i en la segona posició en la Sènior per darrera del marxador del C.A. Manresa Guillem Pérez (56’54”).

 

En noies la Maria Àngels Noell també s’ha vist afectada pel dia d’estiu i ha patit per acabar la prova amb un temps de 32’02” i en la 5a posició d’entre les veteranes, havent vençut la Carme Robles (C.A. Manresa; 27’12”) seguida de la Carmen García (Hinaco Monzón; 27’27”) i la Rosa Selis (Lloret la Selva; 28’03”). La vencedora absoluta ha estat la mataronina Raquel Gonzàlez (A.A. Catalunya; 24’40”) seguida de les veteranes ja esmentades.

La Maria Ferrés ha acabat per abandonar desprès de detenir-se en dues ocasions degut a malestar corporal.

 

Resultats.

Fotografies de Xavier Soler.

Oriol Soler
02/03/2008

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting