Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

El Centre Atlètic Laietània.

        El Centre Atlètic Laietània és l'entitat més antiga d'Espanya dedicada exclusivament a la promoció i competició de l'Atletisme. Va ser fundat a Mataró el dia 7 de Juny de 1.925 i està afiliat a la Federació Catalana d'Atletisme. L'any 1.962 li va ser atorgada per l'Ajuntament de Mataró la Medalla de Plata de la Ciutat al Mèrit Esportiu. Actualment milita a les primeres categories de Catalunya, tant en equips masculins com femenins i té una Escola d'Atletisme en la que s'inicien en l'atletisme nens i nenes de Mataró.

        En el calendari oficial de proves de la Federació Espanyola d'Atletisme hi figura el Meeting d'Atletisme Ciutat de Mataró en el que anualment hi participen els millors especialistes nacionals de curses, llançaments i salts mentre que el dia 24 de Juliol de cada any, i com a preludi de la Festa Major de Mataró, el club organitza la Milla Urbana Internacional Ciutat de Mataró al Passeig Marítim amb la participació dels millors corredors nacionals i estrangers.

        Des de l'any 1.973 disposa d'uns terrrenys a la Urbanització La Cornisa de Mataró, en els que hi ha el Complex Esportiu-Recreatiu, amb una base social de 2.650 socis, quines quotes s'esmercen, en part, en la financiació i manteniment dels equips d'atletisme.

        Aquest Complex consta de 7 pistes de tenis, 2 pistes de "paddle" (les primeres de Mataró), frontó, 5 pistes de petanca, tres piscines a l'aire lliure, vestidors masculins i femenins, una pista poliesportiva, una pista de bàsquet, una piscina climatitzada, tres   saunes, UVA, jacuzzy, gimnàs, ping-pong, billar, bar, restaurant, sala d'exposicions, sala de juntes, secretaria, sala de jocs i sala d'actes. També disposa d'amplis aparcaments, zones ajardinades, zones de gespa i un gran bosc amb un refugi de muntanya, al servei de tots els socis.

        La junta te una secció de Muntanya i Ciclisme que organitza durant tot l'any sortides a la neu, excursions als Alps i els Pirineus, excursions en autocar i caminades per Catalunya, sortides setmanals a la serralada de Marina, una exposició anual de fotografía de muntanya i te cura de l'administració del Refugi del Laietània mentre les seccions delegades, dominó, tenis, petanca i futbol-sala organitzen competicions entre els socis durant tot l'any, en forma de campionats socials.

        La Comisió d'Atletisme vetlla per la formació dels equips masculins i femenins representants del club i mante una Escola d'atletisme a l'Estadi Municipal. La secció de tenis  té a disposició dels socis una escola  d'iniciació i una escola de perfeccionament en aquest esport. 

        A la piscina climatitzada, una monitora té al seu càrrec cursets de natació per nadons, infants, embarassades i adults, en horaris a convenir i una altra monitora  organitza cursets en les diferents especialitats d'aeròbic, ioga. Un monitor titulat orienta facilitant "rutines" als usuaris del gimnàs dotat amb tota mena d'aparells, de musculació i cardiovasculars.

        La secció de cultura i festes organitza festes socials en diades assenyalades, exposicions de pintura, escultura i fotografia i edita llibres monogràfics de personalitats i ha editat el llibre  "Història del Laietània. 1925-2000". 

        L'any 2004 hem inaugurat un camp de pràctiques de golf.
       
     Espai de Salut i benestar,
una diplomada en Estètica i Recuperació està adisposició del socis i sòcies del club per impartir Tractaments corporals (Quiromasatge, Drenatge linfàtic, Presoteràpia , Tractament anticel.lulític). Tractaments facials (Maquillatge, Peelling + mascareta, Neteja de cutis, Drenatge linfàtic facial, Tractament regenerat).  Depilacions (Cames, Engonals, Aixelles, Llavi superior, Braços, celles).

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting