Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Oriol Soler, tercer classificat al Critèrium nacional de Marxa.

Aquest diumenge s’ha disputat a la localitat Granadina de Guadix, el Critèrium Nacional d’hivern de Marxa.

Representant al Centre Atlètic Laietània, han pres la sortida els dos marxadors més joves de la categoria masculina del club. L’Oriol Roca, que s’estrenava com a Juvenil, i l’Oriol Soler que ho feia en la categoria Júnior. Tots dos formaven part del viatge organitzat i pagat per la federació catalana en reconeixement als resultats de la temporada passada que va sortir de Barcelona en tren el passat divendres.

La prova s’ha iniciat amb una hora de retràs fet que ha molestat a gran part dels marxadors que han vist estroncat el seu escalfament. Finalment, però, a les 14:00 hores el jutge de sortides ha donat per iniciada la prova. El laietanienc més afavorit en la cursa, ha estat l’atleta de Vilassar de Mar Oriol Soler que, efectuant una cursa progressiva i remuntant posicions (en els inicis s’ha arribat a situar en els darrers llocs de la prova), ha acabat completant els 5km a les pistes municipals en la tercera posició d’entre els Júnior amb un temps final de 23’58”; gran registre si tenim en compte que sols porta 2 setmanes marxant aquesta temporada. Malauradament, però, degut a un malentès l’Oriol no ha pujat al podi ja que es trobava camí de l’hotel. El vencedor ha estat com era d’esperar Lluis Torla (Playas de Castellón) amb un temps final de 22’23” seguit ja de lluny per el Francisco Yuste (A.A. Catalunya) (23’14”).

L’Oriol Roca, en canvi, ha patit els prop de 1.000 d’altitud de la zona i ha tingut dificultats respiratòries durant tota la cursa. Un fort ritme de sortida no ha ajudat i finalment ha acabat en 10ª posició Juvenil amb un temps de 26’06”. Les posicions de podi les han cobert l’Alberto Amezcua (J.A. Guadix) (22’54”), Victor Paloma (C.A. Madrid Mapona) (23’18”) i Imanol Martin (F.C. Barcelona) (23’48”); primer, segon i tercer respectivament.

 

Moltes Felicitats!

 

Resultats.

Oriol Soler
11/11/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting