Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

El Centre Atlètic Laietània revalida el títol de Campió de la Copa Pirineus de Marxa en la segona edició d’aquesta Lliga.

Enguany, per problemes de confirmació a Andorra i davant de la negativa de la Federació Catalana a autoritzar la realització de la prova espanyola el pròxim cap de setmana del 1 i 2 de desembre, la II Lliga Tres Nacions de Marxa s’ha disputat a Jornada única en les instal·lacions de pista coberta de la localitat francesa de Bompas.
Pau Abril (1r Cadet), Oriol Roca (2n Juvenil), Oriol Soler (1r Junior i 2n Absolut), Eros Sans (4t Cadet), Rafa García (1r Veterà i 3r Absolut) i Àngels Noell (1ª veterana i 6ª Absoluta)
L’equip mataroní fou el més nombrós d’entre els clubs dels 3 països Pirinencs (França, Andorra i Espanya) ja que  a més dels ja habituals marxadors (Rafa García, Oriol Roca i Oriol Soler) també presentava a la Veterana Àngels Noell (nova incorporació de la temporada) i els 2 cadets Pau Abril i Eros Sans que s’han iniciat recentment en la disciplina. Malauradament però, l’Ignasi Soler (lesionat), la Maria Ferrés, la Montserrat Estrada (malalta) i el Daworg Surinyach (que competí a Calella) no pogueren completar un equip engrosat aquest 2007.
El Pau Abril va ser la sorpresa ja que en la seva primera competició de marxa va marcar un espectacular registre de 19’09” en els 3km de la categoria Cadet. Sortint progressiu però sense por, no va tenir problemes per acabar en 2ª posició desprès de remuntar en la segona meitat de la prova per darrera del francès Kevin Jafaar (Lezignan) (17'55").
L’Eros Sans, per la seva banda, també va realitzar una gran cursa si tenim en compte que, al igual que el Pau, porta entrenant marxa menys de 2 setmanes. Un temps final de 24'43" li va permetre creuar la línia de meta en 4ª posició. El tercer classificat fou el local Yesin Mezian (Lezignan)
(23'33")
Eros Sans (4t Cadet)
Pau Abril (2n Cadet)
Angels Noell (1ª Veterana i 6ª Absoluta)

En el mateix moment que es disputava la carrera de la categoria Cadet, ho feia també la recent incorporació al CAL, Àngels Noell en l’Absoluta femenina. Tot i sortir amb molta força i lluitant per les posicions privilegiades, al acostar-se a l’últim quilòmetre aparegué un més que molest “flato” que li va impedir marcar un gran temps. Finalment acabà en 19'33" que representava la 6ª posició (1ª Veterana). Van vèncer dos marxadores del C.A. Sant Celoni: l'Anna Galín (16'55"3) entrava per davant de la Mar Juárez (16'55"4). Després entrà Monique Joviado (Pays d’Aude) (17'30").

En nois destacar el doblet de deixeble i entrenador. L’Oriol Soler (24’52") i el Rafa García (25’13”) van acabar en 2ª i 3ª posició respectivament per darrera del francès Amelieu Vadant (UC Montpellier) (22’48”). Tots 3 sortiren conjuntament però de seguida els del CAL van començar a veure targetes motiu pel qual el Rafa decidí minorar el ritme.

L’Oriol, però, seguí endavant fins que veié com 2 targetes pujaven a pissarra moment en el qual abandonà la lluita per la primera posició a favor del francès. Limitant-se a conservar les posicions foren oblidats pels jutges que deixaren de mirar-se’ls. (Curiós que l’únic marxador que tenia avisos pujats a pissarra (2) fos el mateix que estava lluitant colze a colze amb l’atleta local i curiós també que en el mateix moment en que es distancià del francès deixaren de fixar-se en ell). Aquests resultats significaren la 1ª posició en la categoria Junior per a l’Oriol i Veterana per al Rafa.

Per darrera l’Oriol Roca lluitava per no perdre l’estela d’un fort Adrià Galín que aconseguí desfer-se del de Vilassar de Dalt poc abans de l’equador de la prova. Amb un temps final 26'19" contra els 25'49" de l’Adrià, l’Oriol finalitzà en 2ª posició Juvenil i 5ª Absoluta.

Amelieu Vadant (UC Montpellier) (1r Absolut), Oriol Soler (2n Absolut i 1r Junior) i Rafa García (3r Absolut i 1r Veterà)
Adrià Galín (C.A. Sant Celoni) (4t Absolut i 1r Juvenil) i Oriol Roca (5é Absolut i 2n Juvenil)

Aquests resultats (2n, 3r, i 5é) convertiren al C.A. Laietània (23 punts) vencedor de la II Copa Pirineus de Marxa en Categoria Masculina per segona vegada consecutiva, convertint-se així en l’únic club que ha aconseguit emportar-se el trofeu a casa (encara que aquesta vegada el trofeu sigui sols metafòric). Completaren el podi ja lluny dels de Mataró el UC Montpellier (10 punts) i el C.A. Sant Celoni (8 punts).
En categoria femenina el CAL es situà en la 5ª posició amb 3 punts després de la victòria del C.A. Sant Celoni (15 punts) seguit del Pays d’Aude (6 punts) i el Toulouse (5punts).

En el conjunt també va vèncer el C.A. Laietània al sumar 26 punts contra els 23 del C.A. Sant Celoni i els 10 del Montpellier.

La propera competició dels marxadors Laietaniencs serà el pròxim diumenge 2 de desembre en motiu del Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica a Granollers.

FOTOS de Xavier Soler.

Oriol Soler
25/11/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting