Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica

La matinal d’aquest diumenge ha tingut lloc a la localitat de Granollers el Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica amb la participació de nombrosos atletes internacionals.

 

Els de casa han conegut avui les dues cares de la moneda. 1 primer lloc, 3r tercers i una desqualificació ha estat el balanç final dels marxadors del C.A. Laietània.

 

El Rafa García, que avui competia com a veterà, ha iniciat la cursa com ens té acostumats; això es lluitant i sense miraments. Formant part d’un grup de 3 marxadors ha anat progressant fins que s’han començat a marcar les diferències. El Rafa, que arrossega un encostipat des de fa dues setmanes, no ha pogut seguir finalment el ritme d’un impressionant Ignasi Melo (U.A. Rubí; 24’08”) i s’ha vist superat també pel company d’equip de l’Ignasi, Joan Llopart (24’21”). El seu temps final en els 5km ha estat de 24’41”.

 

Entre les fèmines ha pres la sortida la també veterana del CAL M. Àngels Noell. Malgrat competir amb les cadets i infantils que ràpidament han ocupat les posicions capdavanteres, l’Àngels ha seguit el seu propi ritme que l’ha portat a rebaixar en un minut la seva pròpia marca sobre 3km aconseguida la setmana passada a Bompas (França) en motiu de la Copa Pirineus. El nou registre és de 18’28”3 i la situa en la tercera posició de les Veteranes per darrera de la Beata Betlej (C.A. Calella; 16’49”0) i la Yolanda Sánchez (C.A. Granollers; 16’60”6).

 

Ja en la cursa Absoluta participaven els 2 Oriols, Oriol Soler i Oriol Roca. Aquest darrer ho feia per vegada primera sobre els 10km que constituïen la prova. Els primers quilòmetres de la cursa han estat extraordinàriament ràpids, normal si tenim en compte que la formaven Campions Olímpics i del Món. El granadí Paquillo Fernández (39’25”) s’ha emportat finalment la victòria en una interessant darrera volta lluitant amb l’italià Campió Olímpic d’Atenes 2004 Ivano Brugneti (39’32”). Eric Tysse (Noruega; 39’48”) ha ocupat el darrer lloc d’un podi ple de figures.

 

Per darrera, els Marxadors Laietaniencs eren víctimes del fort ritme de cursa marcat pels capdavanters. L’Oriol Soler s’ha situat en un grup de tres marxadors format pel Juvenil de l’ISS-L’Hospitalet Imanol Martin i el Junior Francisco Yuste (A.A. Catalunya) passant els 2 primers quilòmetres en 4’38” i 4’35”. A partir del tercer el Fran ha començat a defallir mentre l’Imanol prenia forces, de manera que el grup s’ha dissolt per complet i cadascú s’ha limitat a fer la seva cursa fins a completar les 10 voltes al circuit urbà d’1km. l’Imanol, que vencia en la categoria Juvenil ha parat el cronòmetre en un espectacular registre de 47’30” arribant just per davant del de Vilassar de Mar que ho feia 49’22” desprès de donar-se la sortida tot i passar el 5.000 en 23’36”. El de l’Agrupació acabava finalment en 50’29”.

L’Oriol Roca, ha buscat el seu grup i per tal de cobrir satisfactòriament els seus primers 10km en cursa. Marxant en paral·lel amb 2 Juvenils, l’Alejandro Aragoneses (ISS-L’Hospitalet) i el Toni Jerez (A.A. Catalunya) ha avançat metre a metre fins cobrir els 5km en 25’. Malauradament no ha pogut seguir el ritme de l’Alejandro que ha acabat creuant la línia de meta com a segon Juvenil (50’34”) per darrera de l’Imanol. L’Oriol ha finalitzat 3r després de que el Toni punxés i acabès finalment 5è (55’30”) al veure’s avançat pel seu company d’equip Marc Cabrera (52’54”).

 

La pitjor part de la cursa se la ha emportat la Maria Ferrés, que ha vist com la desqualificaven al sumar 3 faltes quan ja li mancava poc per arribar a meta.

 

Rafa García acompanyat d'atletes veterans i cadets en els inicis de la prova
Maria Ferrés poc després de la sortida femenina
Oriol Soler; Francisco Yuste (A.A. Catalunya) i Imanol Martin (ISS-L'Hospitalet)
Àngels Noell
Oriol Roca

Fotos de Juan Miguel Juárez

 

Més Fotografies

Resultats.

Oriol Soler
02/12/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting