Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Campionat Local de Marxa de Sant Celoni (OPEN).

El Turó de l’Home ha estat testimoni d’excepció de la competició atlètica que s’ha disputat aquest diumenge 23 de desembre a les pistes d’atletisme municipals de Sant Celoni en motiu del Campionat Local de Marxa del club local. La matinal s’ha iniciat a les 9:59h, un minut abans de l’hora prevista, amb la presència de les marxadores Laietanienques Maria Ferrés i M. Àngels Noell sobre la distància de 5km.

Ambdues han trobat el seu grup i, a menys de 50 metres de distància, han anat progressant metres fins que, vora el tercer quilòmetre, el de l’Àngels s’ha desfet. La Maria, però, seguia de prop a la local Anna Galín malgrat no poder-la avançar fins a l’última volta. El registre de 29’31”0 la ha situat en una meritòria 7ª posició de la categoria absoluta (3ª Juvenil). Per darrera, l’Àngels continuava en progressió, ara remuntant posicions fins a acabar 12ª (3ª Veterana) amb un temps de 30’14”4.

En la prova ha vençut l’atleta de l’ISS-L’Hospitalet Ainhoa Costas al completar els 5km en un temps de 27’50”7. La han acompanyat al podi Adriana Muñoz (28’07”8; ISS-L’Hospitalet) i Mar Juárez (28’31”2; C.A. Sant Celoni). Aquesta darrera, també s’ha proclamat campiona del Campionat Local en categoria femenina.

 

En la categoria masculina 3 han estat els marxadors participants malgrat que sols 2 han finalitzat. Cara i creu per als joves Oriols: mentre el Soler sortia embalat en solitari al donar-se la sortida buscant un temps final pròxim als 48 minuts en els 10km, el Roca adoptava una estratègia més conservadora per tal d’acostar-se als 50’. El Júnior, seguint un ritme constant sols motivat per doblar participants (només el segon classificat ha finalitzat en la mateixa volta que el de Vilassar de Mar), ha passat l’equador de la cursa en 23’30” i a partir de llavors ha començat a patir el desgast encara que ha pogut completar els 5km restants en poc més de 24 minuts. Així, arribava a meta en primera posició Absoluta amb un temps de 47’43”1, minut i mig més ràpid que 3 setmanes abans a Granollers en motiu del Gran Premi de Catalunya (49’22”), i traient més de 300m al segon classificat Jordi Ballesteros (49’26”9; C.E. Penedès). Tancant les posicions de podi Joan Llopart (U.A. Rubí) ha finalitzat en 50’45”2.

L’Oriol Roca també ha passat bé la primera meitat de la cursa (25’04”) però la segona s’ha convertit en un suplici que no ha finalitzat fins creuar la mateixa línia de meta. Amb malestar general i tibantor a les cames ha completat les 25 voltes en 52’07”7, prop d’un minut més lent que a Granollers (51’10”), i s’ha situat en la 5ª posició lluny del també Juvenil Marc Cabrera (50’47”0; A.A. Catalunya) que ha finalitzat quart.

El Rafa García, que ha sortit buscant la marca de 50’ que el guiï cap a la mínima Absoluta per al Campionat d’Espanya de Marxa del pròxim mes de febrer a Castro Urdiales (Cantàbria), s’ha ressentit d’unes molèsties a l’isquiotibial i s’ha retirat al cap de poques voltes abans de que es convertissin en una lesió greu.

 

Com a novetat, l’Infantil del CAL Daworg Suriñach ha pres per primera vegada la sortida en una prova de marxa. I ho ha fet per finalitzar 3r per darrera d’Abraham Castañeda (19’12”7; C.A. Sant Celoni) i Carlos Ortega (19’21”4; ISS-L’Hospitalet) amb un temps final de 22’16”8 sobre la distància de 3km que ha cobert a ritme constant però amb més intensitat en els primers i darrers metres.

 

Fotografies.

Resultats.

Oriol Soler
23/12/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting