Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

V Gran Premio de Marxa Villa de Zuera.

Zuera va ser novament seu d’un Gran Premi de Marxa. I és que a la localitat Saragossana es va disputar el passat diumenge 3 de febrer la cinquena edició del Gran Premio de Marcha Villa de Zuera. Aquest any, però, va comptar amb la presència de fins a 4 marxadors del C.A. Laietània que es van desplaçar per tal de prendre la lloc en l’encontre.

 

La sortida comuna a les 10h englobant des de Juvenils fins Sèniors, tan masculins com femenins, i sobre 10 i 20km depenent de la categoria. Des del principi es va formar un grup capdavanter format pels Sèniors Francisco Javier González (C.A. Igaualda), David Sànchez (Medilast Lleida), Maria José Poves (Simply Scorpio 71) i el Júnior Oriol Soler malgrat que els dos últims sols recorrien 10km i els altres 2 en completaven 20. Al pas del primer quilòmetre l’Oriol es sentí amb forces i forçà el ritme aconseguint marxar en solitari per davant del trio de Sèniors. Així va completar les 8 primeres voltes a ritme de 4’30” el quilòmetre en un temps de 36’20” quan fou justament desqualificat.

 

Per darrera, l’Oriol Roca avançava en solitari marcant la primera posició de la categoria Juvenil però un malestar general l’impediren progressar a la velocitat que desitjava. El seu ritme de cursa va ser força constant, progressant sobretot en la segona meitat però no prou elevat com per satisfer els propis objectius. Venia amb el propòsit de completar els 10km en menys de 50’ i finalment ho va fer en uns decebedors 50’42”. Tot i així, es va imposar en la seva categoria.

 

Ja lluny del de Vilassar de Dalt, l’Ignasi Soler es disposava a finalitzar els segons 20km en la mateixa setmana tot intentant baixar de les 2h. Els primers quilòmetres passaren prou bé però, arribant a la meitat de la prova, el desgast va ser constant i ja no el va abandonar fins creuar la línia de meta. L’equador de la prova el passà en uns prometedors 57’17" i en la segona part no va fallar de manera que va arribar als 18km amb un registre de 1h44’. Així, emocionat, va completar les següents 2 voltes al circuit urbà entre llàgrimes i alegries veient com l’objectiu de les 2h estava a l’abast. Finalment, un gran registre de 1h55’43” (5’30” menys que la setmana anterior al Prat de Llobregat) li va servir per pujar al graó més alt del podi.

 

Encara una mica més enrere va sortir la Maria Ferrés que, malgrat ser atleta Juvenil, va sortir com a Promesa per tal de poder disputar els 10km contra els 5km que li pertocaven per categoria. Malauradament, una fortuïta trepitjada la nit anterior li va provocar un hematoma al peu que li va impedir marxar amb normalitat. D’aquest manera optà per retirar-se abans d’arribar a la meitat de la cursa.

 

Resultats.

Fotografies.

Oriol Soler
18/02/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting