Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Doblet Blanc-i-Negre a Sant Celoni.

Els joves Uris s’han imposant al gran contingent d’atletes veterans que han participat a la 25ª edició del Gran Premi de Marxa de Sant Celoni d’aquest diumenge en el que l’absència d’atletes de categories menors ha estat la nota predominant.

La cursa, sobre 5km, s’ha iniciat a les 12h i de seguida el Júnior Oriol Soler s’ha situat en les primeres posicions marxant en paral·lel amb l’actual plusmarquista espanyol en 3km.m. Jordi Ballesteros i seguits de prop pel Laietanienc Rafa García. El Jordi ha pres la iniciativa i ha imposat un fort ritme de competició completant el primer quilòmetre en 4’20” tot deixant despenjat al Rafa. A partir del segon quilòmetre (8’55”) el veterà del C.A. Penedès s’ha vist incapaç de mantenir el compàs i ha anat perdent metres enfront del Laietanienc de Vilassar de Mar. Just per darrera, l’Oriol Roca, que havia sortit més conservador, ha vist com, malgrat fer una cursa de més a menys, s’anava acostant a un exhaust Jordi fins a superar-lo. D’aquesta manera l’Oriol Soler ha arribat a meta en primera posició absoluta i amb un temps de 23’40”9 seguit per l’Oriol Roca amb 23’51”7 (marca personal).

Tot i això, el podi (completat pel Jordi Ballesteros; 23’59”6) no ha gaudit dels dos marxadors més joves del CAL ja que el Soler, malalt d’un virus tota la setmana, no s’ha vist en cor de pujar a recollir el corresponent trofeu.

El Rafa ha finalitzat 5e amb un temps de 24’42”3 castigat pel fort ritme d’inici mentre que l’Ignasi Soler es retirava abans d’arribar al segon quilòmetre degut a flato i malestar general.

 

En la cursa femenina, disputada prèviament, han pres part la Juvenil Maria Ferrés i la Sènior Montse Estrada. La primera, en una mala cursa, ha finalitzat en 4a posició amb un temps de 29’21”6 desprès de marxar lluny del ritme de competició a que ens té acostumats mentre que la Montse, per la seva banda, creuava la meta 6a al invertir 31’45”6 en completar els 5km totalment en solitari. La vencedora ha estat la local Mar Juárez (27’10”7) però al ser Cadet el premi absolut ha correspost a la segona classificada, l’atleta del C.A. Calella, Beata Betleja (27’25”9). Ha completat les posicions d’honor la també Cadet Sheila Ramírez (U.A. Rubí; 27’58”6) mentre que al podi pujaven la Carme Robles (C.A. Manresa; 28’04”7) i la Ester Sesé (Lloret la Selva; 28’22”4).

 

Resultats.

Fotografies.

Oriol Soler
25/02/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting