Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Mal dia de marxa a Can Dragó.

El passat dissabte 19 d’Abril es va disputar a les pistes de Can Dragó la 14ª edició del Trofeu Rosend Cals en jornada de matí enlloc de tarda com s’havia executat en les darreres edicions.

Així doncs, sota un cel completament clar que anunciava calor i després de les curses menors, a les 11:30h es va donar la sortida a la prova absoluta femenina que comptava amb la presència de la Laietanienca Maria Ferrés entre les inscrites. Només donar-se la sortida es formà un grup de 5 marxadores integrat per la mateixa Maria que anava perdent metres respecte la reapareguda Eva Pérez (Ria Ferrol) a mesura que anaven passant les voltes la Maria va veure fins a 5 amonestacions, motiu pel qual acabà per desistir i retirar-se evitant així la imminent desqualificació.

Vencé la que ho perseguí des de l’inici; la Eva va marcar un registre final de 26 ’24”68 en els 5km seguida, de lluny, per una forta Patricia Ventura (A.A. Catalunya; 27’24"67) i la Ester Montaner (C.A. Igualada; 27'41"34).

 

 

La cursa masculina es va disputar quan encara no s’havia finalitzat la femenina i aviat el Francisco Yuste (A.A. Catalunya) agafà la capdavantera marcant un fort ritme que l’Oriol Soler, passades unes voltes, preferí no seguir per por a forçar massa. D’aquesta manera el Fran va anar agafant distància fins que a meitat de la prova es fa va desinflar i el Laietanienc intentà acostar-se. Però quan sols li mancaven 20m per superar-lo (respecte els 150m que li havia tret) el de la Agrupació es va recuperar coincidint amb la davallada de l’Oriol i l’intent va ser inútil, fruit del qual completà els 2km restants en més de 12’. El Fran guanyà brillantment en categoria Absoluta i Júnior (47’51”73) mentre que l’Oriol es classificava segon en totes dues(50’07”05).

Per darrera l’Oriol Roca lluitava amb l’Antoni Jerez i el Marc Cabrera (ambdós de la A.A. catalunya) per la quarta posició ja que l’Alejandro Aragones (ISS-L’Hospitalet) marxava entremig en terra de ningú tot i que en arribar al quilòmetre 5, aquest últim es retirà. Passaren els quilòmetres i el Marc fou desqualificat mentre el Toni es distanciava progressivament del Juvenil del CAL fins arribar a treure-li 300m. D’aquesta manera l’Agrupenc pujava al graó més alt del Podi Juvenil (52’46”13) seguit d’un decepcionat Oriol Roca (54’44”42).

D’altra banda, l’Ignasi Soler, que es trobava marxant en solitari des dels inicis, també patí la forta calor d’estiu i, seguint un ritme constant tot i que lleugerament inferior en el tram final, va finalitzar en 6ª posició absoluta per darrera del Miguel Artero (Canaletes; 54’59”06) al finalitzar els 10km totals en 57’41”72 classificant-se també 1r Promesa.

El Rafa García, per la seva banda, es retirava vora el segon quilòmetre amb molèsties a l’isquiotibial esquerre.

 

Resultats.

Fotografies.

Oriol Soler
20/04/2008

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting