Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
Juventud Atlética Guadix
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Campionat d'Espanya Júnior.

El Complex Poliesportiu Municipal de Mendizorroza de Vitòria ha estat l’estadi elegit per disputar-se el LV Campionat d’Espanya Júnior a l’Aire Lliure. L’encontre es va celebrar a doble de jornada de matí i tarda el dissabte 21 i el diumenge 22.

Sols 3 atletes del C.A. Laietània es van desplaçar fins al País Basc per prendre lloc en les seves respectives proves: l’Edgar Rodríguez en javelina, l’Oriol Soler en 10km marxa i l’Alba Pujol en 100m tanques.

L’Edgar arribava amb la 3a millor marca dels participants desprès d’haver superat els 58m el passat dissabte a Granollers. Una lesió al colze dret que arrossegava, però, li va impedir efectuar més de 2 llançaments, el primer dels quals ell mateix va anular i en el segon, ressentit, es quedà curt amb 51,43m. Tot i passar a la millora no la va poder disputar i es va haver de conformar amb la 7a posició mentre Manuel Uriz (Atletica Lucense) es penjava l’or al llançar la javelina 61,86m. Jesús Crossa (Trecus-Cajacanarias; 60,37m) i Antonio Bellido (Decatlon Kondy; 57,74m) l’acompanyaren en el podi. Amb la seva millor marca, el de Mataró hagués superat clarament el tercer classificat.

 

En el cas de l’Oriol, passà al revés. Ostentava la 7a millor marca dels inscrits i finalment aconseguí la medalla de bronze en els 10km marxa. L’Oriol, amb molèsties a l’isquiotibial esquerre, feu una cursa progressiva sortint de darrera i passant l’equador de la prova en 24’15” i a més de 100m del sextet capdavanter mentre que en la segona meitat de la cursa va anar augmentant el ritme mentre superava a rivals desgastats per la forta calor i els quilòmetres. D’aquesta manera completà la distància invertint 47’24”82 (millor marca de la temporada) després de recórrer el segon cinc-mil en poc més de 23’. El primer classificat fou l’insaciable Lluís Torlà que, sense massa dificultats, superà en l’últim quilòmetre al Manuel Vaquero que havia liderat pràcticament la totalitat de la prova obtenint un registre de 46’46”57 i 46’52”82 respectivament.

 

La única de les atletes femenines del CAL que participava també venia, com l’Edgar i l’Oriol, amb lleugeres molèsties que la feren passar pel fisioterapeuta de la FCA el dia abans de competir. Tot i això prengué la sortida en la semifinal dels 100m tanques amb aspiracions de passar a la final tot i lluir la 15a millor marca. No aconseguí el seu objectiu per poc, ja que obtingué la 10a posició conjunta de les dues semifinals malgrat rebaixar en gairebé quatre dècimes el seu millor registre de la temporada (16”58 del diumenge contra els 16”96 anteriors). La vencedora fou la catalana Mª Ángeles Fuentes (A.A. Catalunya) amb 14”66 seguida de la Arantxa Murillo (Tf. CajaCanarias 1984; 14”90) i la Desiree Valderrama (At. Mijas; 15”16).

 

Resultats.

Fotografíes d'Ignasi Soler.

Oriol Soler
23/06/2008

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting