Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

- Copa Pirineus de Marxa, 3ª Jornada, Santa Maria de Palautordera (Espanya).
- Pujada a La Tossa de Marxa Atlètica.

La tarda d'aquest dissabte es va disputar a Santa Maria de Palautordera la Tercera i última Jornada de la Copa Pirineus de Marxa en la qual han participat atletes i clubs de tot Espanya, França i Andorra. El Centre Atlètic Laietània s'ha proclamat vencedor del Trofeu desprès de puntuar en cadascuna de les jornades (10 punts a Andorra, 44 a França i 39 a Espanya).

La cursa Absoluta la guanyà, novament, un francès. En aquesta ocasió, però, Bertrand Moulinet (ASPTT Toulouse) va quedar per davant del seu compatriota i vencedor de les jornades anteriors, Aurelien Vadant (UC Montpellier) seguit de David Cejudo (F.C. Barcelona). Rafa García (50' 46") i Oriol Soler (52' 20"), en una cursa especialment tàctica orientada a l'obtenció d'aquest campionat, van quedar 5e i 8e absoluts respectivament després de completar les prop de 22 voltes en un circuit de 455m. Ignasi Soler es classificà finalment en 17a posició obtenint un nou registre personal (56' 03") sobre la distància de 10km. Oriol Roca, en la categoria cadet, va aturar el cronòmetre en 28' 41" desprès de completar els 5km establerts i classificar-se en la 3a posició per darrera de Carlos Martínez (AA Pratenc) i Adrià Galín (CA Sant Celoni) que finalitzaren la cursa en 25' 48" i 26' 04" respectivament.


Desprès de la última Jornada el Centre Atlètic Laietània s'ha proclamat vencedor amb un total de 112 punts seguit de lluny per la UA Barberà (88 punts) i l'UC Pontpellier (63 punts) sobre un total de 26 clubs dels tres països pirinencs. En categoria femenina ISS Hospitalet s'ha imposat finalment al CA Cornellà (55 punts) i a l'Hinaco Monzón (40 punts) tot i puntuar només en dues de les tres jornades. El Centre Atlètic Laietània s'ha classificat, amb 9 punts, en 12a posició (tot i no aparèixer en la classificació) d'un total de 15 clubs inscrits.


D'altra banda, el diumenge també es disputà la ja tradicional Pujada a la Tossa de Montbui de Marxa Atlètica. Quatre dels cinc marxadors que participaren representant el club mataroní guanyaren en la seva categoria (Rafa García en veterans, Ignasi Soler en Promesa i Oriol Roca i Maria Ferrés en Cadet) mentre que Oriol Soler quedava segon Juvenil per darrera del marxador de l'Agrupació Francisco Yuste. La cursa, que tenia una distància total d'aproximadament 6,6km amb un desnivell pròxim al 8%, la guanyà el Blanc i Blau J.A. González (Pocholo) en categoria Masculina i la Maria Vasco, també del Blanc i Blau, en la femenina. En Rafa García (10e absolut) arribà al cim aproximadament 34 minuts desprès de donar-se la sortida pocs metres per davant de l'Oriol Soler (11e absolut). Ignasi Soler (16e), Oriol Roca (20e) i Maria Ferrés (25e) completaren la distància entre el poble de Santa Margarida de Montbui i l'ermita de La Tossa en 37, 39 i 41 minuts respectivament.

Oriol Soler.
04/12/2006

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting