Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Els “Uris” ratifiquen la seva vàlua a Badalona.

Desprès de classificar-se 2n Cadet i 1r Juvenil (2n Absolut), Oriol Roca i Oriol Soler opten fàcilment a ser Seleccionats per representar a la Selecció Catalana en el Campionat d’Espanya de Marxa per Autonomies.

La matinal s’inicià 10 minuts per darrere de l’horari previst amb la prova Cadet-Veterà Masculí a les 10.10h. Oriol Roca, l’únic marxador de la categoria Cadet que disposa el CAL, sortia amb fermes esperances de millorar la marca de 28’08” sobre la distància de 5km. Desprès de passar conjuntament el primer quilòmetre en 5 minuts, Oriol Roca, Adrià Galin (C.A. Sant Celoni) i Carlos Martínez (A.A. Pratenc) van afluixar una mica en el segon parcial (5’20” el km). A partir de llavors, Carlos Martínez s’anà despenjant progressivament mentre l’Oriol i l’Adrià recuperaren el ritme de 5’10” que ja no van abandonar. Adrià Galin superà al jove Oriol Roca en la última volta qui acabà amb una marca de 25’50”.
Oriol Roca i Adrià Galin.
Oriol Soler
Oriol Soler, per la seva banda, tenia una nova possibilitat de baixar dels 50 minuts sobre 10km. Sortint amb l’Imanol Martín (F.C. Barcelona), passaren el primer quilòmetre en 5 minuts. A partir de llavors, l’Oriol intensificà el ritme fins al punt de completar la segona volta en 4’35”. Un cop sol, es mantingué entre 4’40” i 4’45” el quilòmetre mentre recuperava posicions en la categoria Absoluta. A falta de 3km, veient que la distància amb el principal rival Juvenil era suficient, va afluixar notablement la marxa passant a gairebé 5’ el quilòmetre. Arribà a meta 48 minuts i 40 segons desprès de donar-se la sortida classificant-se finalment en la 2a posició Absoluta per darrera del atleta aragonès Francisco Guajardo (Medilas Lleida). En la seva pròpia categoria, Juvenil, es proclamà campió del Trofeu per davant de l’Imanol Martín i l’Alejandro Aragoneses (CAI Gran Canaria).
No tingueren la mateixa sort Maria Ferrés i Rafa García. La Maria, quedà 4a de la categoria Juvenil amb un registre de 28’40” en els 5km a disputar, mig minut per darrera de la rival més pròxima i a tant sols 1 minut i mig de la primera classificada, desprès de veure's obligada a frenar el ritme al tenir ja 3 avisos. El Rafa, va ser desqualificat a falta de 3 voltes per meta mentre marxava a un ritme de aproximadament 50 minuts en els 10km.
Tots tres, Oriol Roca, Oriol Soler i Maria Ferrés, ja han aconseguit la mínima en les seves respectives categories per participar al Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta a disputar el pròxim diumenge 4 de març a Santa Eulàlia (Eivissa) encara que faran tot allò possible per formar part dels 4 atletes que hi participaran representant la Selecció Catalana.

Fotografíes gentilesa de Xavier Soler.
Oriol Soler.
28/01/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting