Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

XXIè Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans.

Dues victòries; un segon lloc i una rigorosa desqualificació: són els resultats que els marxadors del CAL han obtingut aquest diumenge al Parc de la Torre Roja de Viladecans durant el XXIè Gran Premi de Marxa Ciutat de Viladecans.

En una jornada marcada per nombroses absències importants, l’Oriol Roca ha iniciat la seva cursa amb l’objectiu de millorar els 25’55” aconseguit dues setmanes abans a Badalona. Sortint fort des del inici enganxat al veterà Jordi Ballesteros (Cornellà Atlètic), no ha tingut problemes per finalitzar a només 2 segons del seu objectiu, ja que ha completat els 5km en 25’57”. A més, ha aconseguit la victòria en categoria Cadet beneficiant-se de l’expulsió de Carlos Martinez (A.A. Pratenc).

La mateixa posició ha ocupat l’Oriol Soler en la categoria Juvenil desprès de finalitzar, els també 5km, en 23’36” per davant de Francisco Yuste (A.A. Catalunya). Aquest registre suposa una nova marca personal del marxador Vilassarenc polvoritzant en 35 segons l’antic crono en els 5km (24’11”).

La Maria Ferrés també ha marcat un bon paper en aquest Gran Premi de Marxa al finalitzar en segona posició Juvenil. El temps d’avui (29’40”), per contra, no ha estat de lluny el seu millor registre (28’11”). La victòria ha recaigut sobre Idoia Costal (ISS-Hospitalet) que ha aturat el cronòmetre en 25’57”. Tant la Maria com l’Oriol Soler, han corregut conjuntament amb els/les atletes Juniors a qui també han superat notablement.

 

La mala sort avui ha estat per l’entrenador i atleta Rafa García que ha estat rigorosament desqualificat desprès de ja completades 8 de les 10 voltes previstes en el circuit d’1km (els últims 4 dels quals caminant i remarcant la tècnica per aconseguir, com a mínim, finalitzar). No ha estat l’únic desqualificat, ja que han estat només 4 els marxadors que han aconseguit creuar la línia de meta. La cursa sènior la ha guanyada el basc Mikel Odriozola (Real Sociedad)(40’52”) per davant de Luis Corchete (C.A. Torrevieja) i Jordi Subirà (C.A. Montornès).

En categoria femenina, s’ha imposat l’aragonesa Maria José Poves (Scorpio-71-mondo) seguida de Sonata Milusauskaitè (F.C. Barcelona) i Beatriz Pascual (Valencia Terra i Mar).

L’anècdota de la jornada s’ha produït en la cursa Juvenil-Junior Masculina quan el “conta-voltes” s’ha despistat i ha regalat una volta als participants. Finalment, però, i desprès de ser avisat pels propis marxadors, el jutge ha rectificat i tots han pogut realitzar el cinquè gir reglamentat.

La pròxima cursa és aquest mateix diumenge 18 de febrer a El Prat de Llobregat.

Oriol Soler
11/02/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting