Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

XXXIIè Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat.

La pluja ha respectat novament el Calendari de Marxa d’aquesta temporada tot i que el circuit urbà d’un quilòmetre al centre de la ciutat ha restat humit durant el transcurs de les primeres curses. El mateix circuit que l’any passat contenia gairebé un pam d’aigua al final de la jornada degut al gran xàfec que caigué mentre es disputava la cursa Absoluta.

Com en la majoria de jornades, la primera de les proves ha estat la Cadet-Veterà en la qual ha participat l’Oriol Roca reafirmant la seva posició de marxador revelador. Només 1 any ha passat des del dia que va entrenar per primera vegada aquesta disciplina atlètica tot i que no ha baixat del podi en cap ocasió aquesta temporada. El tercer lloc d’avui esvaeix qualsevol dubte referent a la seva possible participació en el Campionat d’Espanya per Autonomies representant la Selecció Catalana. Malauradament, però, no ha rebaixat el seu registre personal ja que ha acabat els 5km en 26’34”. El podi l’han completat Adrià Galin (C.A. Sant Celoni) i Carlos Martinez (A.A. Pratenc).

Prop de 3 hores més tard, i després de les categories menors, ha estat el torn de la gran cursa femenina (Juvenil-Junior-Promesa-Sènior) que comptava amb la participació de la Maria Ferrés (Juvenil) que s’ha quedat a les portes del pòdium. 50 metres la han separat de la 3ª classificada Laura Franco (A.A. Catalunya) tot i que ha completat els 5km en aproximadament 29 minuts i mig. La vencedora ha estat finalment Maria Vasco (Blanc-Blau) (22'17") seguida de la mataronina Raquel González (A.A. Catalunya) (24'44").

 

La categoria Masculina contava amb la presència d’atletes d’alt nivell incentivats per la recompensa econòmica als primers classificats. Entre “Pocholos” i “Bragados”, l’Oriol Soler, el Rafa García i l’Ignasi Soler, han iniciat la cursa amb un ritme extraordinàriament fort. L’Oriol Soler (Juvenil), seguint un ritme constant ha anat remuntant posicions fins a adquirir la primera posició a falta de 4km que ja no ha abandonat.

En la categoria Absoluta, però, encara li quedaven alguns atletes per davant que no ha aconseguit superar quedant 7è amb un crono de 49’04” en els 10km.m. Exactament un minut més (50’05”)ha trigat el Rafa García (Sènior) que també ha sortit remuntant posicions fins a obtenir la 9 ª posició absoluta. Content pel resultat veia com l’Ignasi Soler finalitzava 3r Promesa parant el temps en 57’33”. Finalment s'ha imposat Jose Antonio González Cobacho (42'41") seguit de Jesus Angel Garcia Bragado (43'00").

 

Desprès d’aquesta jornada, el seleccionador Català haurà de decidir quins són els atletes que representaran Catalunya el proper 4 de Març a Santa Eulàlia (Eivissa) en el Campionat d’Espanya per Autonomies. Els dos Oriols (Roca i Soler), són grans aspirants a ser seleccionats gràcies a les bones actuacions les darreres setmanes. La Maria Ferrés ho té més difícil, tot i que encara no hi ha res decidit.... en qualsevol cas, tots tres (juntament amb Rafa García en la categoria Veterana) hi participaran a nivell individual ja que han superat les mínimes exigides per la Federació Espanyola.

Resultats.

Oriol Soler
18/02/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting