Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Triplet Blanc i Negre en el XXIV Gran Premi de Marxa de Sant Celoni.

En Rafa García (Veterà) ha guanyat en Absolut Masculí mentre l’Ignasi Soler (Promesa) ocupava la 3ª posició en la mateixa prova. La Maria Ferrés (Juvenil), per la seva banda, ha completat els 5km per finalitzar en 2ª posició Absoluta Femenina el dia de l’estrena de la nova equipació en una prova de marxa.

Tot i que amb nombroses absències, aquest diumenge 25 de Febrer s’ha celebrat a les Pistes Municipals d’Atletisme el XXIV Gran Premi de Marxa de Sant Celoni. 3 atletes del Centre Atlètic Laietània han pres lloc en la sortida de les seves curses.

La Maria Ferrés ha estat la primera dels laietaniencs en situar-se a la línia de sortida. A les 11:20h, i desprès de les categories menors, s’ha donat la sortida d’una cursa que s’ha deixat gairebé sentenciada a la primera volta. I és que Maria de la Peña (Spartak Getafe) ràpidament s’ha situat primera per davant de la Maria, la Raquel Juan (A.A. Pratenc) i la Ester Sesé (C.A. Lloret la Selva). Volta a volta les posicions no han canviat de manera que la Maria Ferrés ha creuat la meta 29 minuts desprésclassificant-se 2ª Absoluta.

La Maria Ferrés durant la prova femenina.
Rafa García (en primer plà) i Ignasi Soler (darrera) camí de meta.

Immediatament acabada la cursa femenina, ha estat el torn dels Homes. El Rafa García s’ha col·locat primer pràcticament en la mateixa línia de sortida i s’ha escapat en solitari per obtenir, 51 minuts més tard, la victòria Absoluta en els 10km. Més disputada ha estat la 2ª posició entre el Joan Llopart (U.A. Rubí) i l’Ignasi Soler que han corregut els primers quilòmetres juntament. A meitat de la cursa, però, la lluita s’ha decantat per part de l’atleta de Rubí que ha finalitzat en 52 minuts. L’Ignasi Soler ha parat el cronòmetre en 57’25” obtenint així un lloc entre les places d’honor i una nova marca personal sobre 10km a l’aire lliure.

Els Tres Triomfadors: Maria Ferrés (2ª Absoluta), Rafa García (1r Absolut) i Ignasi Soler (3r Absolut).

L’Oriol Roca i l’Oriol Soler, no han pres lloc en aquesta cursa ja que han passat el cap de setmana concentrats al CAR de Sant Cugat amb la Selecció Catalana de Marxa en Ruta que el proper diumenge 4 de març lluitarà per obtenir la victòria en el Campionat d’Espanya per Autonomies. Els que tenen més opcions, són els Juvenils-Juniors amb un equip format per l’Oriol Soler (Juvenil)(C.A. Laietània), Francisco Yuste (Juvenil)(A.A. Catalunya), Imanol Martin (Juvenil)(F.C. Barcelona) i David Cejudo (Junior)(F.C. Barcelona). Els Cadets tampoc ho tenen impossible ja que 3 dels 4 membres (Oriol Roca (C.A. Laietània), Adrià Galín (C.A. Sant Celoni) i Carlos Martinez (A.A. Pratenc) han baixat de 26 minuts en els 5km. El Marc Cabrera (A.A. Catalunya) completa l’equip.
Més complicada serà la victòria (inclús els llocs de podi) en les categories femenines formades per la mataronina Raquel Gonzàlez (A.A. Catalunya), Patricia Ventura (A.A. Catalunya), Idoia Costal (ISS-Hospitalet) i Ester Montaner (C.A. Igaualda) en Juvenil-Junior i Ainhoa Costas (ISS-Hospitalet), Silvia Gonzàlez (C.A. Igualada), Mar Juarez (C.A. Sant Celoni) i Carla Rodrigo (C.A. Montornés) en Cadet.

Oriol Soler
25/02/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting