El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

76è Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta i per Seleccions Autonòmiques.
De Marxa per Eivissa.

Aquest diumenge 4 de març, s’ha disputat al municipi Eivissenc de Santa Eulària des Riu el 76è Campionat d’Espanya en Ruta 2007 amb la presència de nombroses celebritats d’aquesta disciplina esportiva com Francisco Fernàndez (Paquillo) i Jesús Ángel García Bragado en categoria Masculina i Maria Vasco, Maria Teresa Gargallo i Maria José Poves en la Femenina.

La primera de les proves va ser la Juvenil-Junior-Veterà Masculina que es va disputar a les 8:10h del matí sobre 10km. Al fet d’anar a dormir tard degut a la reunió de la Selecció la nit prèvia, cal afegir llevar-se a les 5:30 per esmorzar i escalfar. Havent dormit menys de 5 hores Rafa García i Oriol Soler van prendre la sortida puntualment i van disputar, per separat, una cursa progressiva per creuar la línia de meta 5è Veterà M-35 (50’31”) i 5è Juvenil (48’43”). Tots dos, però, haguessin pogut obtenir millors posicions ja que el Rafa deixà escapar les medalles creient que dos dels marxadors que el precedien eren d’una categoria superior; i l’Oriol atacà en solitari a falta de encara 5km per meta buscant el tercer classificat que estava a tant sols 100m. Marxar en solitari li va impedir apropar-s’hi i, fins i tot, perdé una posició.

La Maria Ferrés va finalitzar la seva primera prova sobre 10km en 1h 00’41” acabant en 21ª posició Juvenil. En una cursa de menys a més en la que no va deixar de passar a rivals fins a uns metres de la línia de meta on va superar en l’esprint a la Catalana Marta Mulero.

L’Oriol Roca, en la seva primera participació en un Campionat d’Espanya va tornar a demostrar la seva dedicació. Desprès de passar el cap de setmana amb greus problemes estomacals decidí prendre lloc en la sortida sense pràcticament haver pres cap sòlid en les darreres 24h. Concentrat simplement en acabar la cursa avançà quilòmetre a quilòmetre fins a completar els habituals 5km de les proves Cadet en 31’19” lluny, lògicament, de la seva marca personal (25’50”). La seva 18ª posició va contribuir en el Subcampionat d’Espanya per Seleccions que Catalunya obtingué ja que la desqualificació del jove Marc Cabrera permeté a l’Oriol puntuar.

En la prova Reina del Campionat, els 50km Masculins, Bragado va tornar a ser el d’abans de l’operació de cadera ara fa sis mesos. Sortint del darrera va anar avançant fins a superar al segon classificat, Santiago Perez, en 4 minuts (3h52’22” de Bragado contra les 3h56’31” de Santiago). Tercer va arribar el madrileny Francisco José Pinardo (3h57’55”).
En dones va guanyar Maria José Poves (1h33’14”) beneficiant-se de la retirada per lesió de la Catalana Maria Vasco. Poc desprès arribà la també catalana Sonata Milusauskaite (1h33’43”) i la tercera en completar els 20km va ser l’aragonesa Maria Teresa Gargallo en 1h35’43”.
Paquillo va vèncer els 20km masculins en la primera vegada que es disputaven per la categoria Sènior, ja que fins ara només els Promesa cobrien aquesta distància. 1h19’52” va ser el temps que va trigar, poc més d’un minut per sobre de l’actual rècord d’Europa que ell mateix sosté encara que va córrer en solitari. Juan Manuel Molina (1h22’52”) i Robert Heffernan (1h23’03”) l’acompanyaren el en podi.

Resultats.

Oriol Soler
04/03/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!

Anuncia't a Marxa Laietanienca.

Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.