Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

XV Memorial Raimón, Lozano26è Campionat de Catalunya de Clubs.

Aquest diumenge 18 de març s’ha disputat al Parc Joan Miró de Barcelona el 26è Campionat de Catalunya per Clubs coincidint amb l’anual memorial a Raimón Lozano. El Centre Atlètic Laietània s’ha classificat 3r amb un equip format per Oriol Soler, Rafa García i Ignasi Soler (per ordre d’arribada) desprès d’obtenir 23 punts. La victòria ha estat amb 10 punts pel Medilast Sport Lleida (David Sanchez, Francisco Guajardo i Jesús Barrios) seguit del F.C. Barcelona (Ferran Collados, David Cejudo i Imanol Martin) amb 12 punts.

A nivell individual també han aconseguit pujar al podi els quatre nois (Rafa García, 1r Veterà*; Oriol Soler, 2n Juvenil; Ignasi Soler, 2r Promesa; Oriol Roca, 3r Cadet) mentre que la Maria Ferrés es quedava a les portes (4a Juvenil).
La primera de les categories que en voltar pel circuit de aproximadament 975m que donava la volta al parc ha estat, com habitualment, la Cadet-Veterà Masculí en la que participava l’Oriol Roca. Amb un ritme fort des del principi, un sorprenent Marc Cabrera (A.A. Catalunya) s’ha imposat a tot rival marcant un registre de 25’14”. Una mica més tard ha arribat el Carlos Martinez (Pratenc A.A.)(25’24”) seguit per l’Oriol que ha realitzat una nova marca personal (25’37”).
La Maria Ferrés s’ha quedat novament a un pas del podi ja que ha finalitzat en 4a posició de la categoria Juvenil Femenina. El ritme inicial (11’15” en el pas del 2.000) era bo, però no ha estat capaç de mantenir-lo fins al final i ha completat els 5km en 29’46”. La guanyadora ha estat Idoia Costal (ISS-Hospitalet)(25’24”) per davant de Ester Muntaner (C.A. Igualada)(27’56”) i Laura Franco (A.A. Catalunya)(28’55”).

En la cursa Absoluta Masculina han pres lloc a la sortida l’Oriol Soler, el Rafa García i l’Ignasi Soler. Els dos primers han sortit plegats formant un grup al que s’han afegit l’Imanol Martin (F.C. Barcelona) i el Jesús Barrios (Medilast Lleida). Prop del tercer quilòmetre, i desprès de protagonitzar un fort atac, el Rafa s’ha començat a despenjar del grup quedant tan sols els tres juvenils. Els 4km següents s’han caracteritzat per una successió de relleus, avançaments i atacs entre ells. En les darreres 3 voltes l’Imanol ha aconseguit escapar-se en solitari mentre el Jesús es veia obligat a alentir notablement el ritme. L’Oriol, doncs, ha mantingut el ritme de cursa per aconseguir creuar la línia de meta en 2a posició Juvenil sent el 6è atleta absolut i amb una marca de 49’02”, lluny dels 48’40” que formen la seva marca actual.
El Rafa, desprès de separar-se del grup, ha continuat en solitari controlant el temps i la distància amb els principals rivals. El final ha arribat 50 minuts i 27 segons més tard quan ha sobrepassat la línia de meta en 1a posició de entre els Veterans que han corregut la cursa absoluta.
L’Ignasi Soler també a pujat al podi desprès de fer una cursa de menys a més que s’ha vist estroncada per el descuit dels jutges que l’han fet deturar-se una volta abans del que li pertocava. Els aclariments han acabat per fer que l’Ignasi completés la volta restant tot i haver perdut prop d’un minut en el procés i la possibilitat de batre la seva marca. Finalment ha arribat 2r Promesa per darrera de Ferran Collados (F.C. Barcelona).

Resultats.

Oriol Soler
18/03/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting