Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Un mal dia per a la Marxa Laietanienca.

Cap dels 5 marxadors del Centre Atlètic Laietània aconsegueix satisfer els seus propòsits a la cursa disputada aquest diumenge 25 de Març a Hostalets de Pierola.

El Rafa García, que sortia avui com a Veterà, ha agafat la iniciativa en la prova Cadet-Veterà Masculí abans del primer revolt. Marcant un ritme extremadament fort ha passat el 3r quilòmetre en 14 minuts (4’40” el km). A partir d’aquest moment ha afluixat, vist que els rivals més pròxims es trobaven a pràcticament 200m. Just abans de travessar la línia de meta amb un temps inferior als 24’, però, ha estat desqualificat. El vencedor ha estat Jordi Ballesteros (Cornellà Atlètic)(24’50”).

L’Oriol Roca (Cadet) en una cursa en solitari, degut a que els seus rivals s’han vist temptats pel fort ritme que ha imposat el Rafa, no ha pogut millorar una 4ª posició. El resultat no seria dolent si no fos perquè el crono (26’50”) queda a anys llum de les seves possibilitats.

Tampoc a tingut sort la Maria Ferrés (Juvenil) que, igual que el Rafa, ha patit les conseqüències de marxar en un circuit no apte per a la marxa. Fortes baixades que obligaven a alentir el ritme per controlar la tècnica, eren alternades amb les seves respectives pujades amb el conseqüent esforç extra. La Maria ha sortit progressiva marxant en grup fins que al quilòmetre 8 (a 2km per meta) ha vist la targeta d’expulsió per part del Jutge Àrbitre. La prova absoluta la ha guanyat la Maria Vasco.

Els Germans Soler han estat els únics que han pujat a podi, tots dos en 2ª posició,tot i que tampoc han realitzat una bona cursa. L’Oriol (Juvenil) ha sortit marcant un fort ritme (4’30” en els 2km primers) però de seguida ha vist targetes de pèrdua de contacte. Per aquest motiu ha sacrificat la primera posició de la prova i l’obtenció d’una marca per tal de, com a mínim, finalitzar la cursa. Amb por de poder ser també desqualificat en qualsevol moment, ha creuat la línia de meta 51’31” desprès de donar-se la sortida per darrera del marxador de Castella i Lleó Ruben Castrillo (Bodegas Anta).

L’Ignasi Soler (Promesa) ha patit problemes respiratoris que li han impedit aconseguir un bon registre tot i que el 1r classificat, Ferran Collados (F.C. Barcelona)(47’40”) ha arribat molt per davant seu. L’Ignasi a completat els 10km de recorregut en 1h00’25”.

La propera setmana es disputarà a Rubí el Campionat de Catalunya de Promoció amb la presència dels grans marxadors espanyols entre els quals cal destacar Paquillo Fernández, Jesús Ángel García Bragado i José Antonio González (Pocholo) en categoria masculina i Maria Vasco, Mª José Poves i Sonata Milusauskaitè en la femenina.

Oriol Soler
25/03/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting