Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Gran paper dels marxadors Laietaniencs en el VII Gran permi de Marxa de Rubí / Campionat de Catalunya de Promoció.

Després de la decepció d’Hostalets de Pierola en que cap dels marxadors del Laietània va marxar content, aquest cap de setmana s’ha pogut treure l’espina ja que han batut 2 marques personals i 2 de la temporada.

La matinal s’ha iniciat amb la prova Cadet corresponent al Campionat de Catalunya entre especulacions sobre el clima que finalment s’ha mantingut respectuós sense descarregar massa al llarg del matí. L’Oriol Roca ha sortit amb el grup capdavanter format per el Carlos Martinez (Pratenc A.A.), l’Adrià Galín (C.A. Sant Celoni) i el Marc Cabrera (A.A. Catalunya) separant-se clarament de la resta de participants. Poc a poc el grup s’ha anat estirant fins a separar-se cadascun i amb l’Oriol marxant en quarta posició. L’Adrià s’ha pogut recuperar i ha acabat passant al Carlos. El mateix ha volgut fer l’Oriol amb el Marc, però a l’esprint el marxador de l’Agrupació s’ha imposat tot i que amb un estil “poc reglamentari”. El seu temps ha estat de 25’48” mentre que el de l’Oriol 25’51” L’Adrià ha finalitzat els 5km en 24’41” i el Carlos ho ha fet en 25’19”
La cursa Absoluta masculina contava amb la presència d’atletes d’alt nivell com Paquillo Fernández (Agrupaegido), García Bragado (Canal Isabel II) o José Antonio Gonzàlez (A.E. Blanc Blau) que no han decebut. L’espectacle ha estat servit des del primer instant i ha acabat amb la victòria de Paquillo obtenint un nou rècord de la prova (41’10”). Gonzàlez ha finalitzat 2n (41’39”) i Bragado tercer (41’42”).
Els atletes del Laietània han fet un molt bon paper i tots 3 han millorat les seves marques. L’Oriol Soler (Juvenil) ha sortit marcant un impressionant ritme des del principi (4’30” durant els primers 3km) deixant ja enrere els possibles rivals en el primer quilòmetre. En el pas pel quilòmetre 5 ja ha quedat clar el fort ritme que portava: 23’20” mentre que la seva marca sobre els 5km és de 23’36”. Durant la resta de la cursa s’ha limitat a no perdre massa temps i ha finalitzat en 47’30 rebaixant en més d’un minut la seva anterior marca personal (48’40”). La segona posició ha recaigut sobre l’Imanol Martínez (F.C. Barcelona) (49’19”) i la tercera sobre l’Alejandro Aragoneses (CAI Gran Canaria) (53’09”). Aquest és el tercer cop consecutiu que l’Oriol guanya l’encontre.
El Rafa García (Veterà) també ha obtingut un impressionant registre (48’22) en una cursa amb un ritme constant (24’ en els 5 primers km i 24’20” en els 5 darrers) que ha finalitzat en segona posició per darrera del veterà del Banacantil Puerto de Alicante,  José Serna, que ha aconseguit un temps de 48’02”. Aquesta és la millor marca del Rafa des de la temporada 2000/2001.
No ha estat menys l’Ignasi Soler (Promesa) qui, tot i tenir problemes estomacals que l’han forçat a detenir-se durant un parell de minuts, també ha esmicolat el seu millor temps (56’03”) després de completar els 10km de recorregut en 54’28” arribant en segona posició. Com l'Oriol, en el pas pel quilòmetre 5 ja ha baixat temps (25'53" contra els 27'46" anteriors). El vencedor ha estat Ferran Collados (F.C. Barcelona) (46’41”).
La mateixa posició ha ocupat la Maria Ferrés (Juvenil) en la categoria Femenina. Els 5km de recorregut els ha completat en 28’41” (Marca Personal de la Temporada) per darrera de la Ester Montaner (C.A. Igualada) (27’12”) primera classificada. Ha completat el podi la també mataronina Maria Esther Muñoz (G.A. Lluïsos) (30’10”).

Ignasi Soler, Oriol Soler, Paquillo Fernández, Rafa García, Maria Ferrés i Oriol Roca.

Oriol Soler
01/04/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
 



   Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
 



  Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting