Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Oriol Roca vencedor de la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Cadet.

Aquest matí s’ha disputat a la l'Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat la Jornada prèvia del Campionat de Catalunya Cadet. L’Oriol Roca, que venia d’una setmana fluixa, ha guanyat la prova de 5km marxa per davant del Marc Cabrera (A.A. Catalunya) (25'24") i del Carlos Martinez (Pratenc A.A.) (25'34") en una cursa espectacular.
La prova s’ha iniciat amb 6 participants que han sortit en fila mentre l’Oriol ocupava la 5a posició. Desprès de marxar casi una volta pel carrer 2, ha aconseguit situar-se en el 4t lloc just per darrera del Carlos formant una parella que anava uns metres per darrera del cap de cursa: l’Adrià Galín (C.A. Sant Celoni) (26'17") i el Marc. Un cop passat el 2n quilòmetre en 10’08” (ritme de 5’04” el km) s’han decidit a buscar el duo de líders però ràpidament el Carlos s’ha despenjat de manera que l’Oriol els ha atrapat, tot sol, als 2.800 metres de cursa. Seguint el mateix ritme han passat el 3r quilòmetre en 15’10” (5’03” el km) tot i que l’Adrià patia força i no ha pogut aguantar el ritme.
A falta de 3 voltes per meta, el Marc ha començat a perdre uns metres que ja no ha pogut recuperar, tot i intentar-ho en la última volta. Finalment, l’Oriol ha creuat la meta 25’19” desprès de donar-se la sortida.
Aquesta victòria li dona la possibilitat de participar el proper cap de setmana 9-10 de juny en el Campionat d’Espanya de Seleccions Cadet ja que el situa en el primer lloc del rànquing català a l’aire lliure. El Carlos, l’Adrià i el Marc, però, encara el superen en marca absoluta ja que els dos primers tenen 24’40” en ruta i la del Marc se situa en 25’14”. La decisió serà difícil!
Resultats.

 

D’altra banda, el control disputat també aquest matí al Serrahima ha comptat amb la presència de l’Oriol Soler que buscava la marca de 47’00” en els 10km.m. Durant els primers quilòmetres l’objectiu semblava accessible, però prop del quilòmetre 4 el ritme de cursa ha disminuït considerablement i hagués hagut de recuperar bastants segons per aconseguir marca personal (l’únic motiu pel qual havia pres la sortida). Així doncs, ha optat per retirar-se quedant nomès en cursa el marxador andorrà Kevin Poulet (C.A. Valls d'Andorra) (1h04'06").
Resultats.

Oriol Soler
27/05/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting