Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Campionat de Catalunya Absolut-OPEN Catalunya.

Aquest dissabte 2 de juny s’ha disputat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys el 87è Campionat de Catalunya Absolut que, com l’any passat, va rebre la categoria d’OPEN ja que es va permetre la participació d’atletes estrangers.
La primera de les proves va ser la masculina que es va córrer, com ja és habitual, integrament pel carrer 5. La sortida va ser conjunta amb el 5.000m llisos femenins que es disputaven pel carrer 1. Les posicions de sortida van ser un abans del que seria la classificació final del campionat amb els germans Jonzález Cobacho, García Bragado, David Sánchez i Lluis Manuel Corchete en primera posició. La victòria recauria finalment sobre el José António González Cobacho (A.E. Blanc i Blau)(20’04”) obtenint així un nou rècord dels campionats. L’acompanyaren en el podi el David Sánchez (Medilast Sport Lleida)(20’57”) el Ferran Collados (F.C. Barcelona)(21’31”). Bragado, Corchete i Francisco Javier González van ser desqualificats.

Pel que fa als marxadors laietaniencs, destacar la cinquena posició del juvenil Oriol Soler en la seva primera participació en una competició absoluta. La cursa la va disputar de més a menys tot i que a un ritme força constant sempre un metre per darrera del marxador del F.C. Barcelona Imanol Martín (23’13”). A falta de dues voltes per meta, però, es situà per davant seu fins a creuar la meta amb un temps de 23’00”; 32 segons menys que la seva anterior marca sobre els 5km (23’32” en ruta). El registre anterior de l’atleta del Laietània en 5km.m a l’aire lliure era de 24’11” des de el passat mes d'octubre.
El Rafa García venia d’un mes de repòs desprès de la lesió que va patir a l’isquiotibial dret en la primera de les jornades de la Lliga Catalana de Clubs. Amb sols una setmana d’entrenament, va ser capaç de quedar en 10a posició establint un registre de 26’09”. Aquest temps hagués pogut ser molt inferior (pròxim als 25’00”-25’30”), però 3 targetes en poques voltes l’obligaren a alentir descaradament la seva progressió. Potser degut a haver frenat o a qualsevol altre motiu, cap dels 3 avisos van “pujar a pissarra”.
Just darrera seu va arribar l’Ignasi Soler amb un temps de 27’24”, nova marca personal del marxador de Vilassar de Mar desprès de rebaixar en mig minut el seu anterior registre (27'46" la temporada passada a Hostalets de Pierola). Tota la cursa va estar sol nomes acompanyat espontàniament pels primers classificats en el moment de ser doblat. Com a el Rafa, aquest fet li va passar factura, ja que possiblement hagués baixat dels 27 minuts en el cas d’haver marxat en grup.

En categoria femenina va vèncer còmodament la Maria Vasco (A.E. Blanc i Blau) amb un nou rècord d’Espanya (20’57”). Pocs metres per darrera va entrar la marxadora del Scorpio 71 Maria José Poves (21’11”) seguida de la Bea Pascual (Valencia Terra i Mar)(21’45”) i, ja lluny, la mataronina de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Raquel Gonzàlez (25’17”).
La Maria Ferrés va sortir en el grup de darrera amb una tàctica més conservadora. Malauradament, però, a meitat de cursa va ser desqualificada per progressió incorrecta desprès de veure 3 avisos.

Oriol Soler
03/06/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting