Marxa Laietanienca. La Marxa de Mataró. Secció de Marxa del Centre Atlètic Laietània.     
Busquem Patrocinador!! Clica per a més informació!

Fes-nos pàgina d'inici!
P.Inici Afegeix-nos a preferits! Preferits Avui és dia:  

   Menu

 
  Rànking/Rècords
FCA Masculí
FCA Femení
RFEA
Rècords


 

 

  C.A. Laietània
Pàgina web del Centre Atlètic Laietània

 
   Webs amigues
Marchadores.com
El Weblog de Rubén Castrillo: un rincón para los amantes de la marcha.
Weblog Oficial del Club Atletisme Sant Celoni.

Campionat de Catalunya Promesa i Campionat d'Espanya Juvenil

El passat dissabte 23 de juny es van disputar simultàniament a l’estadi Municipal d’Atletisme els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa. Representant al Centre Atlètic Laietània va prendre la sortida el Promesa Ignasi Soler qui va acabar per revalidar el subcampionat aconseguit el passat mes de febrer a Mataró tot i obtenir la pitjor marca de la temporada. La prova de 10km que es va dur a terme pel carrer 5 la van disputar 4 atletes (2 Júniors i 2 Promeses) amb nivells clarament diferents.
El també Promesa Ferran Collados (F.C. Barcelona) es va imposar clarament desprès de marxar en solitari 47’05” seguit de lluny pels Júniors David Cejudo (F.C. Barcelona)(53’43”) i Ousama M’Simar (C.A. Canovelles)(55’42”). L’Ignasi creuava la línia de meta amb un registre de 1h00’31” ja que la forta calor que ambientava l’estadi el va afectar ja a les primeres voltes. No tenir cap rival pròxim ni ningú amb un ritme semblant van acabar per fer-l’hi molt difícil mantenir un bon ritme.

El seu germà Oriol Soler tampoc va aconseguir el seu objectiu en el Campionat d’Espanya Juvenil que va tenir lloc el passat cap de setmana a la ciutat asturiana d’Avilés. Arribava amb una de les 4 millor marques i amb grans possibilitats d’acabar al podi i classificar-se per al Mundial Juvenil d'Ostrava (Rep. Txeca) però marxava amb una decepcionant 6ª posició. La cursa va començar força lenta els primers quilòmetres però prop del pas del 3km es va augmentar ràpidament el ritme i l’Oriol, que no estava preparat, no pogué seguir al grup principal i es va quedar sol en terra de ningú. Tot i recuperar-se, li va resultar impossible atrapar a cap dels atletes que marxaven per davant seu encara que el 3r lloc li quedà a només 100m i el 5é a menys de 10m. El temps (48’49”) va representar una nova marca personal en pista (la anterior era de 49’37”) malgrat que el seu millor registre en ruta (47’30”) l’hagués fet pujar al segon graó del podi. La cursa va ser guanyada pels Catalans Imanol Martin (F.C. Barcelona)(47’18”) i Francisco Yuste (A.A. Catalunya)(47’36”) (és probable que tots dos siguin seleccionats per participar al Mundial Juvenil d’Ostrava). En tercera posició i amb un temps de 47’57” va arribar el marxador del Anta Bodegas FDR Ruben Castrillo.

Oriol Soler
25/06/2007

Busquem Patrocinador!!Clica per a més informació!


Anuncia't a Marxa Laietanienca.

 
Prohibida la reproducció total o parcial del contingut d'aquesta web sense el consentiment explícit del Webmaster.
Si alguna de les imatges o informacions conté Copyright, es prega notificació per tal de retirar-la.
Pàgina optimitzada per a Internet Explorer amb resolució de pantalla de 1024x768 píxels.

Pàgina web creada per Aorkis.
Copyright© 2006 Marxa Laietanienca

   Competicions
Calendari FCA
    Gran Premi de Marxa Ciutat de Mataró
   Federacions
Federació Catalana d'Atletisme
 
Real Federación Española de Atletismo
 
International Association of Athletics Federations (Associació Internacional de Federacions Atlètiques)
 
 
   Publicitat
Clica aqui  i anuncia't a la web de Marxa Laietanienca!
Aorkis. Disseny, Creació i Manteniment de Pàgines Web.

Free Web Hosting